“Θερίζε锨ο κορονοϊός-Πέθανε 33χρονος από την Δυτική Ελλάδα που νοσηλευόταν

Ένας ακόμη θάνατος νέου ανθρώπου από κορωνοϊό προκαλεί ανείπωτη θλίψη στην Αμφιλοχία και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ο 33χρονος Χρήστος Σουγκλάκος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή και ώρα 13:00 το κοιμητήριο Αμφιλοχίας, ενώ λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, επιτρέπεται η παρουσία μόνο στενών συγγενών του.

Karvasaras 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Το απόλυτο μπάχαλο – Έβαλαν τους κυβόλιθους και τώρα ξανασκάβουν την Άνω Πόλη