Αρχαιοκάπηλοι «χτύπησαν» τον Αρχαίο Κλείτορα

Αρχαιοκάπηλοι,  χτύπησαν το χώρο του Αρχαίου Κλείτορα, αφήνοντας πίσω μόνο τα ίχνη της παράνομης επιχείρησή τους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, και μετά από επιτόπιο ρεπορτάζ, στο χώρο του Αρχαίου Κλείτορα και συγκεκριμένα στο χώρο του αρχαίου νεκροταφείου, αρχαιοκάπηλοι, σε άγνωστο χρόνο, έκαναν ανασκαφή ανοίγοντας τάφρο 2×1 μέτρο και σε αρκετό βάθος. Την ανασκαφή κάλυψαν πρόχειρα, αφήνοντας εμφανή τα σημάδια της ανασκαφής σκεπάζοντάς τη με κλαδιά. Στον χώρο και σε άλλα σημεία υπάρχουν σημάδια εκσκαφών μικρότερης κλίμακας.
Να σημειώσουμε η περίφραξη που υπάρχει στα αρχαιολογικά ανασκαφικά ευρήματα σε αρκετά σημεία έχει υποστεί ζημίες.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Α.Τ.Κλειτορίας. 

Αρχαιοκάπηλοι «χτύπησαν» τον Αρχαίο Κλείτορα

https://www.kalavrytanews.com/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά