Πάτρα: Αστυνομικοί έκαναν ντου σε καφέ και οι πελάτες κλειδώθηκαν μέσα – Φώναξαν κλειδαρά και άνοιξε την πόρτα!

 

Νυχτερινό ντου της Αστυνομίας σε καφέ στην περιοχή των Δεμενίκων όπου εντοπίστηκαν πολλά άτομα στο εσωτερικό του που παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση.

Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς έφθασαν πάνω από 3 οχήματα της Αστυνομίας αλλά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μόλις ο καταστηματάρχης και οι πελάτες  είδαν τους αστυνομικούς κλειδώθηκαν μέσα, αφήνοντας απέξω τους αστυνομικούς.

Τότε κλήθηκε Εισαγγελέας και έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα.

Στο σημείο έφθασε κλειδαράς, η πόρτα άνοιξε και τελικά στους 6 θαμώνες επεωλήθη  προστιμο 600 ευρώ (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για μετακίνηση) και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 5.000 ευρώ. 

Ο  ιδιοκτήτης συνελήφθη προκειμένου να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)