Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: «Κάρφωσαν» Πολάκη δια της… πλαγίας – Αιχμές και για Φίλη, Δρίτσα

Το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευθεί τα προβλήματα της κυβέρνησης ώστε να «πάρει κεφάλι» εξέφρασαν τα στελέχη του κόμματος κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου την Τετάρτη (07.04.2021).

Και επειδή, όπως θεωρούν, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διεκδικήσει ξανά την εξουσία, δεν θέλουν «συμπεριφορές» που να κάνουν κακό στο κόμμα. Η αναφορά αυτή, από πολλούς, θεωρήθηκε πως είχε έναν «παραλήπτη»: τον Παύλο Πολάκη, που μετά τα όσα είπε πρόσφατα στη Βουλή, τον «άδειασε» και ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε διαπίστωση ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και είναι ευκαιρία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «πάρει κεφάλι».

Εκτός όμως από τον Παύλο Πολάκη, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και για άλλα στελέχη του κόμματος. Όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, οι αποφάσεις πρέπει να τηρούνται. Και αυτό θεωρήθηκε «αιχμή» προς τον Νίκο Φίλη και τον Θοδωρή Δρίτσα, που κόντρα στην κομματική γραμμή δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για το Ελληνικό.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ