Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει»

07/04/2021 | 17:32

 

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που θα προβληθεί την Τετάρτη, για την εξωσωματική γονιμοποίηση που αποφάσισαν να κάνουν με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», εξομολογείται η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα επίσης αναφέρθηκε και στη συγκινητική στιγμή που η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα. Οπως είπε, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η μοναδική φορά που είδε τον σύζυγό της να λυγίζει αυτά τα δύο χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει “Χριστίνα”. Λέω “τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος”; Και μου λέει: ‘Πιο έγκυος δε γίνεται”!», δήλωσε.

«Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δύο χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε “δεν πειράζει”, να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», είπε η Χριστίνα Μπόμπα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή της Σταμαντίνας Τσιμτσιλή.

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών