ΣΥΡΙΖΑ: Νέες αποκαλύψεις Βρούτση για Φουρθιώτη

07/04/2021 | 13:13

Κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελούν οι νέες αποκαλύψεις του κ. Βρούτση για την υπόθεση Φουρθιώτη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζει ότι γνώριζαν από τον Δεκέμβριο πως ο συγκεκριμένος κύριος είχε εισπράξει με απάτη πάνω από 200.000 ευρώ από το Δημόσιο, αλλά προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μόλις σήμερα, με καθυστέρηση 4 μηνών και μόνο αφού πρώτα αποκαλύφθηκε η απάτη. 

Για 4 μήνες, συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  αντί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα τη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη.

«Τα ερωτήματα λοιπόν είναι απλά: Γιατί τον κάλυπταν 4 μήνες και δεν προσέφυγε το Υπουργείο Εργασίας αμέσως στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων; Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος κύριος απειλεί υπουργούς της κυβέρνησης; Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη