Ξανά ερωτευμένη η Πατρινή Perfomer Νίνα Λοτσάρη - ΦΩΤΟ

 

Η γνωστή Πατρινή performer Νίνα Λοτσάρη διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, και δεν το κρύβει. Η γνωστή ηθοποιός και performer βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γοητευτικού άνδρα και μαζί του βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tlife.gr, η Νίνα Λοτσάρη διατηρεί σχέση τους τελευταίους δύο μήνες με τον Χρήστο Λεμονίδη.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός χρηματιστής γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια, καθώς είχαν κοινές παρέες, ωστόσο μία ημέρα αποφάσισαν να βγουν οι δυο τους… όπου και έδεσε το γλυκό! Από την πρώτη μέρα είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, παρά το λιγοστό διάστημα που είναι ζευγάρι!

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και περνούν μαζί την περίοδο της καραντίνας, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα του στην Γλυφάδα. Μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβονται και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, έκαναν τον περίπατό τους στα νότια προάστια, αγκαλιασμένοι!

Δείτε στο tlife.gr όλες τις φωτογραφίες με τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφό της.