ΕΛΓΑ: Ενίσχυση 1,6 εκατ. ευρώ για 915 δικαιούχους

06/04/2021 | 15:24

 

Oι κρατικές οικονομικές ενισχύσεις που θα καταβάλλει αύριο, Τετάρτη 7 Απριλίου ο ΕΛΓΑ αγγίζουν τα 1.668.658,45 εκατ. ευρώ. 

Οι ενισχύσεις αφορούν 915 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.

Κατά κύριο λόγο αφορούν ζημιές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ετήσιο 2017», καθώς και «Πυρκαγιές 2017», ενώ παράλληλα ξεκινά και η καταβολή ενισχύσεων για τις ζημιές που εντάχθηκαν στα προγράμματα «Ετήσιο 2018» και «Πυρκαγιές 2018».

Santorini Island

Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθυνθεί στο νομό Λάρισας και θα ανέρχεται σε 1.021.434,67 ευρώ, ακολουθεί ο νομός Τρικάλων με 274.925,21 ευρώ και ο νομός Χαλκιδικής με 206.867,78 ευρώ.

Πηγη ΑΠΕ ΜΠΕ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)