Άνεργος βρήκε τσαντάκι με χρήματα και κινητά-Εντόπισε τον ιδιοκτήτη και το παρέδωσε

Στην εποχή μας η τιμιότητα είναι αρετή σπάνια. Στη Μανωλάδα πριν από μέρες ένας 45χρονος και μάλιστα άνεργος, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει τιμιότητα. Πράξη για την οποία μιλάνε όλοι!

Και ο πατέρας του παιδιού έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για τον γιο του. Ο 45χρονος βρήκε ανδρικό τσαντάκι που περιείχε 650 ευρώ μετρητά και δύο κινητά αξίας. Με δύο λόγια το τσαντάκι άξιζε περίπου 1500 ευρώ!

Ο 45χρονος όχι μόνο βρήκε το τσαντάκι και δεν σκέφθηκε να το κρατήσει αλλά πέτυχε και βρήκε τον ιδιοκτήτη του αν και δεν υπήρχαν μέσα σε αυτό στοιχεία του. Ο ιδιοκτήτης του τον ευχαρίστησε και η πράξη του έγινε γνωστή σε όλη τη Μανωλάδα.

patrisnews

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα