Αλλοδαποί ξήλωναν καταλύτες οχημάτων

«Δίδυμο» αλλοδαπών που έκλεβαν τους καταλύτες από τα σταθμευμένα οχήματα στη Βέροια εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι σταμάτησαν την Κυριακή το όχημα στο οποίου επέβαιναν για να κάνουν έλεγχο και βρήκαν τη λεία τους και τα εργαλεία της «δουλειάς».

Συγκεκριμένα, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις καταλύτες οχημάτων για τους οποίους ερευνάται από πού έχουν κλαπεί, καθώς επίσης δυο γρύλοι, ένας τροχός κοπής μετάλλων και μια μπαλαντέζα. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα των δραστών στους οποίους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.

Το κλεμμένο ποδήλατο αποκάλυψε δυο διαρρήξεις

Στο σπίτι δυο Ελλήνων στην Έδεσσα βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένα ποδήλατο αξίας 250 ευρώ που είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από τον κοινόχρηστο χώρο μιας οικοδομής της πόλης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Παράλληλα, προέκυψε από την έρευνα ότι οι δράστες είχαν κλέψει εργαλεία και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ από δύο σταθμευμένα οχήματα. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους κατόχους τους και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

protothema