Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσα είπε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω κάπου που υπάρχουν τόσοι πολλοί εργαζόμενοι και δεν υπάρχει ένας που να μην πει μια καλή κουβέντα για τον Νίκο. Πίνουν όλοι νερό στο όνομά του. Ο τρόπος που με αντιμετώπισε μου έδειξε σεβασμό και ευγένεια μοναδική. Είχε μια λεπτότητα και μια έγνοια για τους ανθρώπους που συνεργάζεται… Όταν πήγα στο J2us θα γινόταν μια γιορτή. Εγώ επειδή είμαι στις ευπαθείς ομάδες απέφυγα να παρευρεθώ. Ρώτησα μετά και έμαθα ότι άρχισε να κάνει κληρώσεις με δώρα και μάλιστα η διευθύντρια του είπε να σταματήσει γιατί θα μείνει άφραγκος. Κέρδισαν όλοι».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά του σχέδια. «Την πρώτη εβδομάδα έφτιαξα ένα project που το θεωρώ καταπληκτικό. Το θέμα είναι ότι από τότε μέχρι τώρα υπάρχουν ανακατατάξεις στα κανάλια, οι οποίες επηρεάζουν θετικά και την ιστορία της εταιρίας. Υπάρχει αναβρασμός που μας έχει φρενάρει. Ήταν 1-2 πράγματα να ξεκινήσουν που τα αφήσαμε για τον Σεπτέμβρη. Για την «Στιγμή της Αλήθειας» το έχουμε συζητήσει. Είναι δύο τρόποι να γίνει. Όπως έγινε με τις συγκεκριμένες ερωτήσεις, που το θεωρώ ακραίο. Αλλά μπορεί να γίνει και με έναν τρόπο που να φωτίσουμε την ελληνική οικογένεια μέσα από αποκαλύψεις πραγμάτων. Δεν είναι το αν κεράτωσε μία τον άντρα της. Αυτά είναι χονδροειδείς πράγματα. Έχουμε δαιμονοποιήσει το reality με τις ακρότητες».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης