Γ’ Εθνική: Επανεκκίνηση στις 11 Απριλίου – Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα

05/04/2021 | 21:44

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε την 11η Απριλίου 2021 ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα επανεκκινήσει στις 11 Απριλίου, θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη και θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ. Θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι (Βορρά και Νότου) των 5 ομάδων. Θα είναι αυτές που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας.

Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης θα πάρουν την άνοδο.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί  να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε η παράταση της μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία έως τις 16/4/2021. Ακόμα, αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Γυναικών στις 11/04/2021.

newsit.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας