Φαίη Σκορδά : Η απάντηση για τη «σφαγή» με τη Σαλαγκούδη – «Περάσατε καλά; Να την ξαναφέρουμε;»

05/04/2021 | 21:04

Η Φαίη Σκορδά, μετά την κόντρα της με την Ανθή Σαλαγκούδη, στον αέρα της εκπομπής, έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πρώην παίκτρια του Survivor διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είχε παιχτεί στην εκπομπή και αφορούσε στη μητέρα της, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στα αποδεικτικά μηνύματα που υπάρχουν.

Πολύ γρήγορα τα αίματα άναψαν και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά κάθισε στον καναπέ μαζί με τους συνεργάτες της, και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικά βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι συνεργάτες της διάβαζαν τα σχόλια του twitter για την τηλεοπτική διαμάχη της με την Ανθή Σαλαγκούδη και είχαν… «κλάψει» από τα γέλια.

«Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο twitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;» είπε η Φαίη Σκορδά.

in.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”