Κυριάκος Μητσοτάκης για εμβολιασμούς: Το ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα που συγκινεί

και δίνει δύναμη

Ένα βίντεο του υπουργείου Υγείας για την διαδικασία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, δημοσίευσε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για ένα "μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους".

Στο βίντεο, που αφορά στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, πρωταγωνιστεί ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είναι κωφάλαλος και στη γλώσσα της νοηματικής σημειώνει, μεταξύ άλλων: "είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά".

"Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι' αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά", τονίζει συγκεκριμένα.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το μήνυμα: "Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε".

Δείτε το ΕΔΩ

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης