Το «αιχμηρό» σχόλιο του Μικρούτσικου για την Ελένη Φουρέιρα: «Αυτό το φαίνεσθαι να μην βιάζει το είναι»

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε όλα τα ριάλιτι κι ανάμεσα σε άλλα και στο House of Fame. Μάλιστα  τόνισε ότι δεν συμφωνεί τόσο με την επιλογή των παικτών όσο και με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα για την παρουσίαση.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο μουσικό σόου του ΣΚΑΙ «House of fame», αλλά και στην Ελένη Φουρέιρα που έχει αναλάβει την παρουσίαση.

«Στο τωρινό στην Ακαδημία μπαίνουμε μέσα και έχουμε τα εξής, βλέπουμε μία που αν δεν τραγουδήσει το πιάνο της δεν θέλει να τραγουδήσει. Έχουμε έναν άλλον που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και βρίζει… Τσακώνονται χωρίς λόγο, τους μισούς από αυτούς εγώ από οντισιόν δεν του πέρναγα. Να είναι σωστοί εγώ δεν μιλάω για τραγουδισταράδες, είναι υλικό για πέταμα. Από κάπου έχουν πάρει αέρα, έχουμε παίκτες εναντίον καθηγητών και το αντίθετο και δεν βγάζεις τίποτα», δήλωσε αρχικά.

Ενώ για την Ελένη Φουρέιρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Υπάρχει το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα, τι εννοώ ακούω συνεχώς για την Φουρέιρα, η Φουρέιρα είναι μια χαρά το τραγούδι Κύπρου Eurovision μου άρεσε πάρα πολύ… Αλλά συγνώμη θα βάλω τον Αρναούτογλου να τραγουδήσει στην Eurovision; Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Εγώ δεν είμαι εναντίον του φαίνεσθαι, αλλά αυτό το φαίνεσθαι να μην βιάζει το είναι. Λοιπόν εγώ δεν έχω τίποτα με την Φουρέιρα, την έχω δει στην Eurovision και μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά παρουσιάζει την εκπομπή και λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία μπράβο σου, αλλά πονάνε τα αυτιά μας, ευτυχώς που υπάρχει στην επιτροπή ο Φοίβος και λέει πράγματα… Με αυτή την εκπομπή ήθελα να αλλάξω τηλεόραση».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης