Πάτρα: Σοκ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: Έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 3ο όροφο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) – Νεότερα

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news η 67χρονη δεν νοσηλευόταν σε κλινική του Νοσοκομείου, με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως τόσο στο πως βρέθηκε εκεί, όσο και στο τι την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσκομείο, καθώς γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, προκαλώντας σοκ σε ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Η γυναίκα ηλικίας 67 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσηλευτηρίου στο κένο , με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο.

Αμέσως όσοι βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό περιστατικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά η 67χρονη ήταν ήδη νεκρή.

 

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)