Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 2-1

Ο Νίκος Κουσκουνάς το πήρε προσωπικά (2 γκολ) και η Παναχαϊκή έκανε δικό της τον… τελικό κόντρα στη Δόξα Δράμας (2-0)  πλησιάζοντας σε απόσταση ενός βαθμού από την εξάδα.

Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο να μπει σφήνα στην πρώτη εξάδα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, αυτή είναι και με τη… βούλα η Παναχαϊκή. Στο πιο κρίσιμο «ραντεβού» μέχρι το επόμενο, οι Κοκκινόμαυροι έκαμψαν την αντίσταση της Δόξας Δράμας στην Αγυιά (2-1) και την άφησε πίσω της στο -5, κάνοντας το δικό της βήμα διεκδίκησης μιας θέσης στα play-offs.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουσκουνά. Ο Έλληνας φορ πήρε το «όπλο» του δύο φορές, στο 19’ και το 79΄ με ισάριθμα ωραία τελειώματα, ενώ ενδιάμεσα είχε χάσει την προοπτική ενός χατ-τρικ, αφού το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Δραμινοί πάλεψαν, αλλά άργησαν να απαντήσουν και να ξαναμπούν στο ματς. Όταν το έκαναν με τον Κόντο στο 90+4’, όλα είχαν τελειώσει.

Έτσι, η ομάδα του coach Καραπίτσου πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την 7η θέση τον 6ο Διαγόρα (26 έναντι 25) και πλέον, είναι η Νο1 υποψήφια για να ανατρέψει την τρέχουσα κατάσταση στην εξάδα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μπρους, Κόκας (66′ Μαρκοπουλιώτης), Μασούρας (80′ Παπαδόπουλος), Γιούσης (66′ Τσερούτι), Μπάτροβιτς (71′ Αραβίδης), Κουσκουνάς (80′ Σκεπετάρης)

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (80′ Τάσος), Φυτόπουλος (66′ Μενσά), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κούκολης, Παρασκευάς (80′ Κόντος), Παπαϊωάννου (66′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Σαμπανίδης)

gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης