Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «»Από εκεί ξεκίνησε το ρήγμα με τον ΣΚΑΪ»

"Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά "σταματήστε τον", "μη μιλήσει", "μην κάνει αυτό", "μην κάνει το άλλο". Βέβαια, είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν;" τόνισε με σαφήνεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το μεσημέρι της Κυριακής για να συναντήσει την Ναταλία Γερμανού. Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, και δη με λόγο αιχμηρό, στην τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από το «Big Brother» του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στη συζήτηση που είχε στην εκπομπή του Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο ριάλιτι που συμμετείχα πέρσι, συμμετείχα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του Big Brother και θα δούμε ένα πράγμα να αναπτύσσεται μετά από είκοσι χρόνια σαν πείραμα. Από το όλο αποτέλεσμα, όπως βγήκε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι. Η συμπεριφορά μου, οι παρατηρήσεις μου, τα παράπονα μου, οι θυμοί μου και όλα τα υπόλοιπα έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων».

Το έδειξα, δεν το έκρυψα, δεν το εξέθεσα ώστε να εκθέσω κανάλι και παραγωγή σε βαθμό απελπισίας αλλά από την άλλη μεριά δεν γινόταν να νιώθω ότι πρέπει, σε αυτή την ιστορία και σαν έμπειρος άνθρωπος που έπρεπε να βοηθήσει τον Χάρη που ήταν καινούργιος, να περπατάω σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι γεμάτο νάρκες. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά «σταματήστε τον», «μη μιλήσει», «μην κάνει αυτό», «μην κάνει το άλλο». Βέβαια, είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν;» πρόσθεσε με νόημα ο παρουσιαστής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχθηκε πως το ρήγμα με τον τηλεοπτικό σταθμό ξεκίνησε από την διάθεση του ίδιου να καλέσουν τον παίκτη που αποβλήθηκε, λόγω απαράδεκτης φρασεολογίας που δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση, η οποία δεν έγινε δεκτή. «Από εκεί ξεκίνησε, έγινε φοβία απέναντι στο πρόσωπο μου και έγινε αποφυγή του να έχω την συμμετοχή που έπρεπε να έχω»

Διαβάστε επίσης