Άδωνις Γεωργιάδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

03/04/2021 | 22:30

 

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε το Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, οι γιατροί του συνέστησαν άμεση χειρουργική επέμβαση στο πόδι και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Όλα πήγαν καλά» ευχαριστώντας και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο twitter ο κ. Γεωργιάδης: «Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυϊκής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά».

https://www.enikos.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου