Συνάντηση υποψήφιου ...βουλευτή με τον Ν. Φαρμάκη

Η αυθόρμητη πρωτοβουλία ενός μαθητή από την Πάτρα, υποψηφίου για τη Βουλή των Εφήβων, να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη προκάλεσε το ενδιαφέρον του Νεκτάριου Φαρμάκη. Παρά το βαρύ προσωπικό πρόγραμμά του, άνοιξε την πόρτα του γραφείου του και δέχθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα και τις απορίες του.

Ο Σωτήρης είναι μαθητής της Γ' Λυκείου και έχει θέσει υποψηφιότητα για την Βουλή των Εφήβων. Τόσο το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει μόνος στην Περιφέρεια όσο και το ενδιαφέρον του μαθητή για τα κοινά, ήταν οι λόγοι που η επίσκεψη δεν πέρασε απαρατήρητη.

«Μου ζήτησε μία συνέντευξη που με μεγάλη χαρά παραχώρησα...» σχολίασε ο Ν. Φαρμάκης, ο οποίος τροποποίησε το χθεσινό πρόγραμμα επισκέψεών του, ώστε να συναντηθεί με τον μαθητή. «Οι ερωτήσεις του ήσαν καίριες και ευθύβολες, η σύνδεση μεταξύ της ιστορίας του τόπου μας και τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 με τη σημερινή κατάσταση που μας έχει οδηγήσει σε έναν νέο αγώνα προς την ''ελευθερία'', ήταν μοναδική...» ανέφερε ο περιφερειάρχης.

Ο Ν. Φαρμάκης ευχήθηκε καλή πρόοδο στον Σωτήρη, στους συμμαθητές του και σε όλα τα παιδιά, που υπό πολύ αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται για το δικό τους μέλλον. «Το δικό τους μέλλον είναι και δικό μας!» είναι το μήνυμα που στέλνει ο περιφερειάρχης με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στον μαθητή από την Πάτρα.