Κορονοϊός - Πάτρα: Τα μαγαζιά "ανοίγουν" με γενναίες προσφορές μέχρι και 70%! Τί λένε στο tempo24 Βαγενάς και Μακρής για την αμφίδρομη σχέση στην τοπική αγορά

 

Μια αμφίδρομη, ωστόσο πολύ ισχυρή σχέση, καλούν τους πολίτες να στηρίξουν οι Πατρινοί επιχειρηματίες. 

Τη Δευτέρα το εμπόριο "ανοίγει" μετά από πολλούς μήνες Lockdown και φυσικά η κοινή συνισταμένη είναι μία: "Στηρίζουμε τους πελάτες μας, γιατί μας στηρίζουν". 

Κοινό μυστικό είναι πλέον, άλλωστε έχουν αναρτηθεί και σχετικές ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, ότι οι Πατρινοί έμποροι είναι έτοιμοι, παρά τις δυσκολίες και την οικονομική ασφυξία την οποία έζησαν όλο αυτό το διάστημα, να προσφέρουν τα εμπορεύματά τους σε χαμηλές τιμές. Τα ποσοστά που ακούγονται είναι όντως γενναία, αφού οι περισσότεροι κάνουν λόγο για 70% ή και 80%. 

Το tempo24 απευθύνθηκε στον Πατρινό πρόεδρο της ΟΕΕΣΠ Γιώργο Βαγενά (φωτο κάτω). 

"Άτυπα, ναι, θα υπάρχουν τεράστιες προσφορές και φυσικά προωθητικές ενέργειες. Οι τιμές θα γίνεια πραγματικά πολύ χαμηλές γιατί το στοκ πρέπει να φύγει", σημειώνει ο κ. Βαγενάς, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι επίσημα οι εκπτώσεις, ξεκινούν την 1η Μαΐου. Αυτή τη φορά ίσως να διαρκέσουν περισσότερο από 20 ημέρες. 

Σε σχετική ερώτηση για τα βήματα που ενδεχομένως να πρέπει να κάνουν οι έμποροι, προκειμένου να έχουν αυτό που αποζητούν, τη στήριξη δηλαδή των Πατρινών και όχι τη μεγάλη "διαρροή" στα πολυκαταστήματα, ο κ. Βαγενάς σημείωσε:

"Είμαι σίγουρος ότι οι Πατρινοί συνάδελφοι, θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να ανανεώσουν την απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, που υπάρχει εδώ και χρόνια. Φυσικά και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις προωθητικές ενέργειες". 

Από πλευρά του ο Γεν. Γραμματέας, Υπεύθυνος Τύπου Και Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, Μάκη Μακρής (φωτο κάτω) μιλώντας στο tempo24, τόνισε τα εξής:

"Τη Δευτέρα ανοίγουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και αχαρτογραφητα νερα. Δεν υπαρχουν διευκρινίσεις και ΦΕΚ που να μας καθοδηγουν για το ανοιγμα". Και συμπληρώνει:

"Θεωρουμε οτι το ανοιγμα γινεται αρον αρον μετα απο 4 μηνες ουσιαστικου lockdown στο λιανεμποριο. Η στηριξη των επιχειρησεων μας εχει δοθεί, με κριτηρια που δεν ανταποκρινονται στους ορους της αγορας και στη πραγματικη οικονομια. Παρολα αυτα καλουμε τον κοσμο να νιώσει ανετος και ασφαλής στα τοπικα καταστηματα να στηριξει την τοπικη οικονομια. Να είναι σιγουροι οτι οι Πατρινοί έμποροι θα ανταποκριθοήν για μια ακομη φορα σε προιοντα υψηλης ποιοτητας και χαμηλες τιμες!"
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ