Πάτρα: Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο-Δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα 24ωρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές το δεύτερο μέσα σε ένα 24ωρο περιστατατικό ανάφλεξης αυτοκινήτου στην Πάτρα, ενώ συμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προηγήθηκε έκρηξη.

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 σήμερα το πρωΐ όταν σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Αρόης στο ύψος του αριθμητικού 25 (κεντρικός δρόμος της Αρόης)

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες με τρία οχήματα της Υπηρεσίας καθώς και αστυνομικοί. Μετά από συντονισμένες ενέργειες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο στο αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ανήκει σε άνδρα από την Πάτρα, είχαν ήδη προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του tempo24.news, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του γκρι toyota, ενώ φλόγες διακρίνονται και κάτω από το αυτοκίνητο, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Υπενθυμίζεται πως μόλις ενα 24ωρο πριν, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε πατρινό επιχειρηματία στην οδό Κανακάρη, η οποία αποδίδεται σε εμπρησμό.

Και οι δύο υποθέσεις απασχολούν τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που διενεργούν έρευνες και για τα δύο περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ TEMPO24.NEWS

 

 

Διαβάστε επίσης