Πάτρα – Κορονοϊός: “Εκρηξη” στα νοσοκομεία με 241 νοσηλευόμενους – Δύο παιδιά στο ΠΓΝΠ

(Ανανεωμένο)

Συναγερμός έχει σημάνει από την ασφυκτική πίεση που έχει προκαλέσει η πανδημία  στα νοσοκομεία της Πάτρας, μετά τη νέα αύξηση που σημειώθηκε στις νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό.

Τα τελευταία στοιχεία που έρχονται από τα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης δείχνουν “εκτόξευση” των νοσηλευομένων που φτάνουν συνολικά τους 241.

 

Συγκεκριμένα:

– Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονται 114 άτομα σε κλινικές covid και 25 στη ΜΕΘ.  Ανάμεσα τους 2 παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική.

– Στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”  93 είναι οι ασθενείς στις κλινικές και 9 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Οι γιατροί  καταβάλλουν συνεχώς υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μην υπάρξει ασφυξία τέτοια που θα τινάξει στον “αέρα” το σύστημα, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται νέο ρεκόρ στις ΜΕΘ ολόκληρης της χώρας με 728 διασωληνωμένους.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)