Πάτρα: Η Αστυνομία συνέλαβε άμεσα πέντε άτομα για τις νυχτερινές επιθέσεις στην πόλη-Τα έκαναν παντού γυαλιά καρφιά (ΝΕΟΤΕΡΑ)

ΝΕΟΤΕΡΑ 13.23

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12.40

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας τη νύχτα και συνολικά 5 συλλήψεις από ομάδα ατόμων που περίπου στις 3 τα ξημερώματα κατηγορούνται ότι προκάλεσαν βανδαλισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Κάστρου και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Από τους 5 συλληφθέντες οι 4 είναι ανήλικοι και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών. Όπως πληροφορείται το tempo24 ομάδα 8 ατόμων μεταξύ των οποίων και οι 5 συλληφθέντες ξεκίνησαν από την Πλατεία Όλγας όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Κάστρου όπου και επιδόθηκαν σε φθορές σπάζοντας κάδους απορριμμάτων, ζαρντινιέρες και το παρ μπριζ ενός αυτοκινήτου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να συλλάβουν τους 5 κοντά κοντά στα Ταμπάχανα.

Οπως έγραψε νωρίτερα το Tempo24.news, εξετάζεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με τους ελέγχους που έχει ξεκινήσει η αστυνομία στον χώρο προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός που παρατηρείται κάθε απόγευμα και βράδυ.

Πάτρα: Αγνωστοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στις σκάλες της Αγ. Νικολάου - Οι βανδαλισμοί σχετίζονται με τους αστυνομικούς ελέγχους; - Απίστευτες εικόνες

Διαβάστε επίσης