Εθνική : Τεστάρει τις δυνάμεις της σε φιλικό με την Ονδούρα ενόψει Γεωργίας

 

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) εκτός έδρας με την Ισπανία στην πρεμιέρα.

Σήμερα η Εθνική υποδέχεται (17:00) την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα για τα προκριματικά με αντίπαλο τη Γεωργία (31/3).

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μας δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό, με τον Τζον Φαν Σιπ να προσανατολίζεται σε αλλαγές και δοκιμές στο φιλικό με την Ονδούρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να πάρουν την ευκαιρία τους.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Σιπ θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1, με τους Καπίνο ή Διούδη στο τέρμα, Κυριακόπουλο ή Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας διεκδικούν θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Θέση βασικού στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Φορτούνης, με τον Τζόλη να θεωρείται πιθανό πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μαζί με Μπακασέτα, Ζέκα και έναν εκ των Μπουχαλάκη και Ανδρούτσου, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ