Δύσκολη νύχτα για το Νοσοκομείο του Ρίου – Μεγάλη προσέλευση στα επείγοντα – Υψηλός ο αριθμός των νοσηλευομένων

Σε ιδιαιτέρως δύσκολη εξελίσσεται η νύχτα για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υπάρχει μεγάλη προσέλευση ασθενών με ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού αλλά και ατόμων που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα και βλέπουν τα συμπτώματά τους να επιδεινώνονται.

Το Νοσοκομείο του Ρίου εφημερεύει μέχρι τις 8 το πρωί και το προσωπικό του καλείται να ανταπεξέλθει σε άλλη μια νύχτα – Γολγοθά.

Όλα αυτά τη στιγμή που μέσα στο Νοσοκομείο η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, με τα κρεβάτια στις κλινικές COVID να γεμίζουν το ένα μετά το άλλο.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής στις κλινικές COVID νοσηλεύονταν 132 ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων οι 26 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι πιέσεις στο τοπικό σύστημα υγείας δεν λένε να μειωθούν με την Αχαΐα να ολοκληρώνει ήδη την 7η εβδομάδα μέσα σε “σκληρό” lockdown.

Αποκαλυπτικά της πολύ δύσκολης κατάστασης είναι τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, που εμφανίζουν την Αχαΐα με 1.061 ενεργά κρούσματα, όταν στο σύνολό τους οι 3 νομοί της Δυτικής Ελλάδας καταγράφουν 1.519 ενεργά κρούσματα.

165194913_493839358443455_4821489160764846667_n.jpg

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς