Μάρω Κοντού: «Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη, έχω μιλήσει μαζί του»

26/03/2021 | 10:04

 

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Μεσάνυχτα, με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της και τη μεγάλη καριέρα της στο ελληνικό χρυσό κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο. H αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη. Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί. Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες.

Είμαι σοκαρισμένη. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, τον συμπαθώ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό κι υποκριτικά τον θεωρώ μεγαλοφυή. Δεν ξέρω αν ένας μεγαλοφυής μπορεί να έχει πάντα τις αντοχές που πρέπει.» σχολίασε η Μάρω Κοντού. 

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ