Μεσάνυχτα: Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

24/03/2021 | 21:12

 

 

Απόψε, στη 01:15, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη πορεία της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που διέλυσε τον αρραβώνα της με εφοπλιστή.

Εξηγεί γιατί, τελικά, η μοναχικότητα της ταιριάζει καλύτερα αν και παραδέχεται πως στάθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της τα τελευταία χρόνια της ζωής του παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν… άτακτος στο γάμο τους. Μιλά για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πως αυτό την έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, μας διηγείται και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές.

Ακόμα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κάθεται στην καρέκλα του καλεσμένου και μας συστήνεται απ’ την αρχή. Μας αποδεικνύει πως πέρα από εμφανίσιμος είναι και καλλιεργημένος. Μιλά για τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και πώς τον βοήθησαν σε αυτό τα ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου ζούσε για μέρες σαν μοναχός.

Αποκαλύπτει πως όταν ταξίδευε στην Ινδία παραλίγο να τον απαγάγουν περιγράφοντας πώς κατάφερε να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς.

https://www.protothema.gr/

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή