Champions League: Κανονικά στη Μαδρίτη το Ρεάλ – Λίβερπουλ

23/03/2021 | 20:48

Η Ισπανική Κυβέρνηση αναμένεται να άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο και έτσι ο προημιτελικός της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λίβερπουλ, για το Champions League, αλλά και το ματς της Γρανάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League θα γίνουν κανονικά στην ιβηρική χώρα.

Επί ισπανικού εδάφους θα διεξαχθούν, εκτός απροόπτου, οι αναμετρήσεις Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την προημιτελική φάση του Champions League και του Europa League, αντίστοιχα. Σύμφωνα με σημερινή δήλωση της Ισπανίδας κυβερνητικής εκπροσώπου, Μαρία Χεσούς Μοντέρο, οι περιορισμοί που υφίστανται στις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα παραταθούν πέραν της 30ής Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο αγγλικές ομάδες μπορούν να ταξιδέψουν στην ιβηρική χώρα, χωρίς να είναι υποχρεωμένα τα μέλη τους να μπουν σε καραντίνα, οπότε ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν κανονικά οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ (6/4) στο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο” και Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (8/4) στο «Λος Κάρμενες».

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «16» του Champions League η Ατλέτικο υποχρεώθηκε να υποδεχθεί την Τσέλσι στο Βουκουρέστι, λόγω των περιορισμών που υφίσταντο στην Ισπανία, ενώ για τον ίδιο λόγο ο αγώνας Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γ. για τους «32» του Europa League είχε διεξαχθεί στο Τορίνο.

newsit.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της