Πάτρα: Αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα ο Αν/της Διοικητής του "Άγιος Ανδρέας" - Έκανε παρατήρηση σε πολίτη που δεν φορούσε μάσκα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Τί λέει ο δικηγόρος του

Νεότερη Ενημέρωση: 

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" και ο πολίτης με τον οποίο δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο.

Αμφότεροι υπέβαλαν μηνύσεις και αποχώρησαν από το Αστυνομικό Τμήμα.

Αρχική Ανάρτηση:

Στο Αστυνομικό Τμήμα εξακολουθεί να κρατείται ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου “Aγιος Ανδρέας” ο οποίος συνελήφθη επειδή έκανε παρατήρηση σε πολίτη που δεν φορούσε μάσκα!

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Του έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο τμήμα,  όπου ο πρώτος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορονοϊού.

Ο πολίτης, έκανε κι εκείνος μήνυση στον διοικητή για εξύβριση. 

Ο δικηγόρος του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Δημόπουλου, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Μυλωνόπουλος τονίζει στο protothema.gr πως «έκανε το καθήκον του και προσπάθησε να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Η σύλληψη του αποτελεί αψυχολόγητη αντίδραση ορισμένων οργάνων της τάξης και είναι εκτός νόμου».

Επεισόδιο στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"-Στο Αστυνομικό Τμήμα ο αν. Διοικητής και συγκεντρωμένοι για μη τήρηση των μέτρων

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ