Πάτρα: Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της δωρεάν υγείας – Με πρωτοβουλία νοσοκομειακών γιατρών

 

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, υποστηρίζει και χαιρετίζει το Παναχαϊκό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μετά από πρόσκληση της Ε.Ι.Ν.Α-Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας  , στα πλαίσια πρωτοβουλίας της ΟΕΝΓΕ, όπου καλεί όλους τους συλλογικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της Αχαΐας σε συλλαλητήριο υπεράσπισης της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας ως κοινωνικό αγαθό.

Τα Άτομα με ΣΚΠ, που πάσχουν από χρόνια, ανίατη και συνεχώς επιδεινούμενη νόσο που οδηγεί σε αναπηρίες θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με άλλες συλλογικότητες και θα στείλουν το μήνυμα να σταματήσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ το έγκλημα και η αδιαφορία για μια ποιοτική ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ!

Η ΕΕΑΣΚΠ και τα μέλη της, ως χρήστες των δομών Υγείας μιας ανάλγητης πολιτείας, θλίβεται και θυμώνει για την κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας που επιφέρει καταστροφικές συνέπειες, τόσο σε υγειονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. και συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα, γιατί πιστεύει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να γίνουμε ασπίδα σωτηρίας των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας και να υπερασπιστούμε τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία-Πρόνοια!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να αντισταθούμε για να “Κερδίσουμε Ενωμένοι” την αξιοπρεπή διαβίωσή μας!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς                                                                               

Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ Δ. Ελλάδας

 

 Το Συλλαλητήριο θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19.

Νεποτισμός…
23/01/2026 | 18:47

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»