Καιρός-Δυτική Ελλάδα: Έρχεται χαμηλό βαρομετρικό από Λιβύη -Πού θα πέσουν λασποβροχές

Άστατος καιρός σήμερα και ένα να βαρομετρικό χαμηλό από τον λιβυκό κόλπο της Σύρτης θα κινηθεί γρήγορα βορειοανατολικά και κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα επηρεάσει τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες.

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα κεντρικά, δυτικά και νότια τμήματα. Στις περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα, θα εκδηλωθούν λασποβροχές.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, καθώς επίσης στα νησιά του Ιονίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στο Βόρειο Ιόνιο και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου.
Πηγή: iefimerida.gr

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ