Κορονοϊός - Πάτρα: Σε κατάσταση συναγερμού το πανεπιστημιακό νοσοκομείο - Αυξήθηκαν σε 6 οι κλινικές μετά τις εισαγωγές δεκάδων κρουσμάτων

 

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί πλέον τα νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς καθημερινά δέχονται δεκάδες ασθενείς με κορονοϊό.

Μόνο χθες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο είχαν 126 ασθενείς εκ των οποίων οι 25 δίνουν μάχη στις ΜΕΘ. Παράλληλα ασφυκτική είναι η κατάσταση και στο νοσηλευτήριο του "Αγ. Ανδρέα" όπου 82 πολίτες βρίσκονται νοσηλευόμενοι με 11 απ΄αυτούς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Αύξηση κλινικών κορονοϊού στο Ρίο

Τα νέα δυσμενή δεδομένα προκάλεσαν αρνητικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι κλινικές που χρησιμοποιούνται για περιστατικά κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πλέον είναι συνολικά 6 οι κλινικές στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο που υποδέχονται περιστατικά covid, ένώ μόλις προ ημερών ήσαν 4 οι κλινικές.

Μεταξύ των κλινικών που έχουν "επιστρατευτεί" είναι η ΩΡΛ , η δερματολογική, η Β' Χειρουργική, η οφθαλμολιγική κ.α. Ενώ η Ουρολογική κλινική χρησιμοποιείται για ύποτα περιστατικά κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν στο νοσηλευτήριο 4 ΜΕΘ κορονοϊού.

 

Διαβάστε επίσης