Κορονοϊός – Πάτρα: Σε κατάσταση συναγερμού το πανεπιστημιακό νοσοκομείο – Αυξήθηκαν σε 6 οι κλινικές μετά τις εισαγωγές δεκάδων κρουσμάτων

 

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί πλέον τα νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς καθημερινά δέχονται δεκάδες ασθενείς με κορονοϊό.

Μόνο χθες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο είχαν 126 ασθενείς εκ των οποίων οι 25 δίνουν μάχη στις ΜΕΘ. Παράλληλα ασφυκτική είναι η κατάσταση και στο νοσηλευτήριο του “Αγ. Ανδρέα” όπου 82 πολίτες βρίσκονται νοσηλευόμενοι με 11 απ΄αυτούς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Κορονοϊός - Πάτρα: Σε κατάσταση συναγερμού το πανεπιστημιακό νοσοκομείο - Αυξήθηκαν σε 6 οι κλινικές μετά τις εισαγωγές δεκάδων κρουσμάτων

Αύξηση κλινικών κορονοϊού στο Ρίο

Τα νέα δυσμενή δεδομένα προκάλεσαν αρνητικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι κλινικές που χρησιμοποιούνται για περιστατικά κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πλέον είναι συνολικά 6 οι κλινικές στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο που υποδέχονται περιστατικά covid, ένώ μόλις προ ημερών ήσαν 4 οι κλινικές.

Μεταξύ των κλινικών που έχουν “επιστρατευτεί” είναι η ΩΡΛ , η δερματολογική, η Β’ Χειρουργική, η οφθαλμολιγική κ.α. Ενώ η Ουρολογική κλινική χρησιμοποιείται για ύποτα περιστατικά κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν στο νοσηλευτήριο 4 ΜΕΘ κορονοϊού.

 

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο