Ντρου Μπάριμορ: Εγκαταλείπει προσωρινά τον κινηματογράφο

18/03/2021 | 11:02

 

 

Η Ντρου Μπάριμορ μετά από 40 χρόνια ενεργής πορείας στον χώρο του κινηματογράφου, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει “προσωρινά”. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι σταμάτησε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες από τότε που απέκτησε τις δύο κόρες τις, που είναι τώρα 6 και 8 ετών. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ξεκίνησε την καριέρα της πολύ νέα, από όταν ακόμα φορούσε πάνες, καθώς συμμετείχε πρώτη φορά σε ταινία, όταν ήταν μόνο 11 μηνών. 

«Για να είμαι ειλικρινής, η απάντηση είναι “όχι”, δεν θέλω να βρίσκομαι σε μια ταινία τώρα», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν στο SiriusXM η ηθοποιός. «Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει όταν τα παιδιά μου μεγαλώσουν» πρόσθεσε.

Τέλος, εξήγησε ότι για εκείνη δεν είχε μεγάλη σημασία το γεγονός ότι σταματά να συμμετέχει σε ταινίες, αφού έτσι τής μένει παραπάνω χρόνος, που μπορεί να αφιερώσει σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες ή και τηλεοπτικά προγράμματα, που είναι λιγότερο χρονοβόρα. 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο