Νατάσα Θεοδωρίδου : Αποκαλύπτει τον διάλογο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν την «Έξαψη»

 

 

Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Έξαψη» που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά του MEGA, αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τραγούδι έχει σπάσει όλα τα κοντέρ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία, η οποία μάλιστα -όπως δήλωσε η ίδια- θα συνεχιστεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν πριν γράψει τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού.

«Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη επαφή μας ήρθε όταν ετοιμάζαμε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του MEGA. Εκεί συζητήσαμε και ήταν η πρώτη φορά που μού έδειξε κάποιους στίχους. Πέρασε ο καιρός και κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σίριαλ για το οποίο γράφτηκε το τραγούδι. Τον ρώτησα τότε αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σίριαλ, επισημαίνοντάς του ότι χρειάζεται μουσική» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανταποκρίνεται άμεσα.

«’Ωραία’ μου λέει. ‘Σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις’. Αυτή η συζήτηση έγινε Δευτέρα απόγευμα, το βράδυ είχα τους στίχους» αποκάλυψε, σημειώνοντας πως η ίδια είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Πέτρο Ιακωβίδη «με τον οποίο είμαστε πια οικογένεια και έχουμε μουσική επαφή».

«Στις 12 το βράδυ είχα τη μουσική, σε ένα πολύ πειραματικό στάδιο, την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί, παρόντος του Βαγγέλη, του Πέτρου κι ενός κοινού μας φίλου. Τελειώνουμε το τραγούδι, την Πέμπτη μπαίνω, το τραγουδάω, και την Κυριακή είναι έτοιμο. Οπότε, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, την Κυριακή είχαμε το ‘παιδάκι’ μας έτοιμο» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας το όλο εγχείρημα αρχικά -από χρονικής άποψης- ανθρωπίνως αδύνατο.

Μάλιστα, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επισημαίνει με νόημα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ακόμη πολλά τραγούδια στο… συρτάρι του, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε -χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες- πως «είμαστε καθοδόν».

Διαβάστε επίσης