Βίντεο με καρναβαλικά τραγούδια!

Βίντεο με καρναβαλικά τραγούδια από την παιδική χορωδία της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Αντωνοπούλου θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 18.00.

Τα παιδιά τραγουδούν γνωστά τραγούδια που έχουν συνδεθεί με την καρναβαλική μουσική στην πόλη μας και έχουν καταξιωθεί στη συνείδησή μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της καρναβαλικής μας διασκέδασης. Με τον τρόπο αυτό μας χαρίζουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι αυτές τις μέρες.

Η παιδική χορωδία συνοδευόμενη από την Αμαλία Αντωνοπούλου στο πιάνο θα ερμηνεύσει τα καρναβαλικά τραγούδια «Καρνάβαλε και Αποκριά», «Mambo Brasileiro» και «Γιάνκα», καθώς και δυο τραγούδια των Olympians από τη δεκαετία του ΄60, τα «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και «Ο τρόπος».

Η παιδική χορωδία αποτελείται από τους Θεοδώρα Καρπέτα, Αιμιλία-Μαρία Τσούλου, Μιρέλλα Κλαμπάνη, Μαρκέλλα Μπαρούση, Παύλο Κουντούρη, Χριστίνα Κουντούρη, Καλλιόπη Ζαφειροπούλου, Άσπα Σχοινά, Δημήτρη Ρούπα και Ρουντόν Μισίρι.   

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ