Champions League : Οκτάδα χωρίς Μέσι και χωρίς Ρονάλντο πρώτη φορά μετά το 2006

11/03/2021 | 11:42

 

Ποιος να το φανταζόταν…

Όμως, ο χρόνος είναι αμείλικτος και είναι δεδομένο ότι θα φέρει το τέλος της εποχής του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο σημάδι είναι ορατό στην Ευρώπη και στην κορυφαία διοργάνωσή της, το Champions League.

Και τούτο, διότι είναι η πρώτη φορά από το 2006 που ούτε ένας από τους δύο σύγχρονους μύθους του αθλήματος δε θα πάρει μέρος στην προημιτελική φάση.

Αμφότεροι οι Ρονάλντο και Μέσι αποκλείστηκαν από τους «16» με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Επί 15 χρόνια οι δύο αστέρες ήταν παρόντες στους «8» του Champions League και σε πολλές περιπτώσεις κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ωστόσο, φέτος κανένας από τους δύο δε θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, και ίσως πλέον ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος να έχουν αντιληφθεί για τα καλά πως η βασιλεία τους οδεύει προς τη δύση της.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έπεσε παιδί από μπαλκόνι