Σεμινάριο καρναβαλικού χτενίσματος!

 

 

 

Στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, μια ακόμα δράση που αποτελεί πρόταση της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά οι φίλοι του Καρναβαλιού μας εντός και εκτός τοπικών συνόρων.

Στις 11 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr θα αρχίσει η προβολή βίντεο με σεμινάριο καρναβαλικού χτενίσματος για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές, οι οποίοι θα πάρουν ιδέες και θα δουν πώς μπορούν να φτιάχνουν τα μαλλιά τους με καρναβαλικό τρόπο. Συμμετέχει το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη. Δημιουργήθηκε ένα βίντεο που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, στο οποίο η Εκπαιδεύτρια Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ Βέργη Γιώτα Παντελή επιμελήθηκε 2 καρναβαλικά χτενίσματα, εύκολα να δημιουργηθούν από όλους. Βραδινό χτένισμα και παραδεισένιο πουλί, για μακριά και κοντά μαλλιά.

Με το πέρας των κομμώσεων η Make up Artist του ΙΕΚ Βέργη, Γιώτα Καψαμπέλη δημιούργησε μία εντυπωσιακή μαύρη μάσκα με strass και ένα άσπρο μαύρο σχέδιο κολομπίνας με εύκολες τεχνικές για όλους.

Βιντεοσκόπηση και editing πραγματοποίησε ο IT Manager του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, Σπύρος Χατζίνας.

Την όλη επιμέλεια είχε η Διευθύντρια Σπουδών, Κατερίνα Βέργη.