Χαρης Τσίτσικας για την επίθεση στο πάρκινγκ της ΕΛ.ΑΣ.: Καταδικάζουμε τη βία και ζητάμε ενότητα

 

Παρέμβαση για την επίθεση στο πάρκινγκ της Αστυνομίας, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας:


Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του συνάδελφου αστυνομικού και του χωρου του Υπηρεσιακού πάρκινγκ.

Οι δράστες εκτός από τις υλικές ζημιές, είχαν στόχο και τον συνάδελφό μας. Καθιστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες.

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Χρειάζεται ομοψυχία και ενότητα προκειμένου να μην συνεχιστούν τα φαινόμενα βίας. Είναι βέβαιο οτι κάποιοι θέλουν νεκρό αστυνομικό. Άρα είναι ώρα ψυχραιμίας και ανάληψης πρωτοβουλιών από όλες τις πλευρές. Στη βία απαντάμε με ενότητα. 

Θέλω, τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στους συναδέλφους αστυνομικούς που μαζί με τον σκοπό, έδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και η επίθεση να έχει ως αποτέλεσμα μόνο μικές υλικές ζημιές σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ζημιές σε περιπολικά και άλλα οχήματα στο πάρκινγκ της ΕΛ.ΑΣ.-Πώς αντέδρασε ο σκοπός-Τουλάχιστον δέκα οι νεαροί που πετούσαν μολότοφ

Διαβάστε επίσης