Πάτρα: Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Νικήτας Σκάγιας - Είχε παρασυρθεί από όχημα στην περιοχή της ΒΙΠΕ - "Ακόμα ταλαιπωρείται", λέει στο tempo24 o αδερφός του - ΦΩΤΟ

 

Σε δύσκολη πολύωρη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ο Νικήτας Σκάγιας. 

Ο νεαρός πριν από ένα περίπου μήνα, παρασύρθηκε από όχημα έξω από την επιχείρηση της οικογένειάς του στη ΒΙΠΕ. 

Η υπόθεση βέβαια, έχει λάβει την νομική οδό, ωστόσο, όπως μεταφέρει στο tempo24, ο αδερφός του νεαρού τραυματία, Ανδρέας Σκάγιας, το χειρουργείο είναι κρίσιμο. "Ανησυχούμε για το χέρι του, ακόμα υπάρχει κίνδυνος για τα αποτελέσματα από τον τραυματισμό του", σημειώνει ο Ανδρέας Σκάγιας, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αδερφού του από την πρώτη στιγμή. 

Εξάλου ήταν ο ίδιος, όπως μας είχε πει, που τον πήρε αγκαλιά μετά τον τραυματισμό του και καλούσε σε βοήθεια. 

Αχαΐα - Ανδρέας Σκάγιας: "Είχα τον αδερφό μου, στην αγκαλιά μου αιμόφυρτο..." - Τα πρώτα δραματικά λεπτά μετά τη παράσυρση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του Νικήτα, ανησυχεί. Ανεξάρτητα από τη νομική τροπή που θα λάβει η υπόθεση, οι δικοί του άνθρωποι, λενε ότι ακόμα ο Νικήτας έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που του άφησε ο τραυματισμός του. 

Αχαΐα: "Πάτησε" με το αυτοκίνητό του γνωστό επιχειρηματία! Μιλάει στο tempo24 ο αδερφός του τραυματία - Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε ΦΩΤΟ

Να σημειωθεί ότι το ατύχημα έγινε Φεβρουαρίου στην περιοχή της ΒΙΠΕ.

Ο οδηγός αυτοκινήτου ταχυμεταφορών χτύπησε με το όχημά του τον άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε μαζί με άλλα, δύο ακόμα άτομα καθάριζαν τα χόρτα μπροστά από την επιχείρησή τους στην περιοχή της ΒΙΠΕ. Όταν σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός τους προσπέρασε και σταμάτησε το όχημα λίγο πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τους επιτέθηκε λεκτικά, υποστηρίοζντας ότι μία πέτρα πετάχτηκε στο αυτοκίνητό του.

Οι άλλοι προσπάθησαν να καταλάβουν τι είχε γίνει και να ηρεμήσουν τον οδηγό κούριερ. Μέχρι να γίνει αυτό, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, προχώρησε λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια γύρισε με την όπισθεν και χτύπησε τον έναν. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ