Έλλη Διβάνη : Πώς πέθανε η 33χρονη κληρονόμος του ξενοδοχειακού ομίλου – Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα

 

Θλίψη στην οικογένεια και αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της 33χρονης Έλλης Διβάνη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Η 33χρονη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας των ξενοδόχων έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χωρίς να μπορεί κανείς να εξηγήσει τι συνέβη.

Το βράδυ της Πέμπτης βρισκόταν στο σπίτι της στο Ψυχικό, μαζί με την μητέρα της, και γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Η 33χρονη έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε ξανά. Η μητέρα της την επόμενη ημέρα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Οι προσπάθειες των γιατρών που κλήθηκαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Η οικογένεια της 33χρονης Ελλης Διβάνη αναμένει τις απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατό της από την ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή.

Η κηδεία της 33χρονης Έλλης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το tricalavoice.gr, σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ποια ήταν η Έλλη Διβάνη

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της πασίγνωστης οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

Ο νονός της Έλλης Γιώργος Χατζηστεργίου έγραψε ένα αντίο που ραγίζει καρδιές:

«Για την Ελλη Διβάνη- βαφτισιμιά μου, και κόρη του παιδικού μου φίλου Ερρίκου Διβάνη, δεινού αρχιτέκτονα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, και της Σοφίας (οι οικογένειές μας γνωρίζονται πάνω από 100 χρόνια), δικών μου ανθρώπων που τους πάντρεψα».

«Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να γράφω για τρέχοντα στενά προσωπικά ζητήματα, μα η απώλεια ενός νέου κοριτσιού- λίγα χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της-, με ξεπερνά».