Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι 3 συλληφθέντες για το κορονοπάρτι - Νέες αποκαλύψεις για το πως διοργανώθηκε

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να βρεθούν το πρωί της Τρίτης οι 3 συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορονοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Οβρυάς.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες (που ανέβασαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες) από όλα όσα έγιναν στην εξοχική κατοικία, με νεαρούς στοιβαγμένους στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον έκαναν τον γύρω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Και όλα αυτά στην Πάτρα των εκατοντάδων ενερών κρουσμάτων, με την Αχαΐα να βρίσκεται στην τέταρτη εβδομάδα του σκληρού lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε εμπεριστατωμένη έρευνα για να φτάσει στην άκρη του νήματος και να εντοπίσει τους 3 που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών.

Αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή και εντόπισαν άδεια μπουκάλια από ποτά και εμφανή σημάδια ότι στο σημείο είχε πραγματοποιηθεί το πάρτι.

Μάλιστα, πηγές του tempo24.news αποκαλύπτουν ότι στον χώρο που έγινε το πάρτι δεν υπάρχει ρεύμα και έτσι είχαν φροντίσει να μεταφέρουν γεννήτρια πετρελαίου για τη μουσική και τα φώτα.

Εξάλλου, όπως φαίνεται και σε όλα τα βίντεο που ανήρτησαν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πάρτι είχε οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια: υπήρχε σύστημα ηχητικής κάλυψης, εξοπλισμός dj, φωτορυθμικά και φυσικά αρκετό αλκοόλ. Μάλιστα, είχαν προβλέψει να προμηθευτούν μέχρι και... κανόνια που ρίχνουν κομφετί!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια του πάρτι σημειώθηκε και επεισόδιο, με κάποιους από τους παρευρισκόμενους να "πιάνονται στα χέρια" για άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία.

Ενώπιον του Εισαγγελέα

Πλέον, όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές και κυρίως από τη δικαιοσύνη που καλείται πλέον να διαχειριστεί την υπόθεση.

Το tempo24.news επικοινώνησε με τους δικηγόρους των 3 συλληφθέντων, που την Τρίτη θα κληθούν να παραστούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο κ. Αναστάσιος Κοιτίδης, δικηγόρος των 2 από τους 3 συλληφθέντες, δήλωσε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και αναμένει να πάρει στα χέρια του τη σχηματισθείσα δικογραφία.

"Ακόμη δεν έχουμε λάβει γνώση της δικογραφίας. Γνωρίζουμε ότι κατηγορούνται για παράβαση της ΚΥΑ που επιβάλλει τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού. Ο βαθμός συμμετοχής καθενός από τους συλληφθέντες θα ξεκαθαριστεί στην ακροαματική διαδικασία", δήλωσε ο κ. Τάκης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του τρίτου συλλειφθέντα.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, οι 3 συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν απευθείας στο αυτόφωρο ή αν θα τους δώσει τριήμερη προθεσμία. Ακόμη ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η υπόθεση να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί (σ.σ. πρωί Δευτέρας), στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών με τη συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού ( covid -19), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία συνεχίζει:

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έπειτα από καταγγελία, διαπίστωσαν ότι οι δυο από τους άνδρες, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του τρίτου συλληφθέντα, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, περισσότερα από 40 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού ( covid -19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν στους τρεις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (9.000) ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού και κατάσχεσαν (16) κενές φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης