«ΕΓΩ, ΩΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ»: Το δεύτερο επεισόδιο την Τρίτη

 

 

Στο πλαίσιο της ενότητας «Τέχνη Θεάματα» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, την Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 21.00 στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας θα αρχίσει να προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιο των ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εγώ, ως καρναβάλι». Τίτλος του δεύτερου επεισοδίου είναι: «Εγώ ως Καρναβάλι - Το κυνήγι».

Το επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς ντοκιμαντέρ «Εγώ ως Καρναβάλι» καταπιάνεται με το αγαπημένο, μοναδικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού, το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Γιατί παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι που έπαθλο είναι το ίδιο το παιχνίδι; Πόσο μαζοχιστικό είναι να βασανίζεσαι μέρες για τη λύση ενός γρίφου; Υπάρχει ηδονή στην ανακάλυψη; Γιατί είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί στο παιγνιώδες; Πόσες ακραίες, αστείες, όμορφες ή άσχημες ιστορίες υπάρχουν πίσω από αυτό το παιχνίδι; Και τελικά, τι κερδίζουμε;

Αυτά είναι μερικά από ζητήματα που θίγει και μερικά από τα ερωτήματα που ερευνά μέσα από πρωτότυπες συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, στο Καρναβαλικό εργαστήρι, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και στο θέατρο act.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης

Σενάριο - Κείμενα - Στίχοι τραγουδιού: Κωνσταντίνος Μάγνης

Αφηγήτρια: Γεωργία Ηλιοπούλου

Φωνή Καρνάβαλου: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Ορτέντζιο, Νίκος Πατρώνας

Μουσική: Διονύσης Μπάστας 

Τραγούδι τίτλων: Χριστίνα Κουταλιάγκα

Ηχογραφήσεις: Noisebox Studio

Μοντάζ: Νίκος Πατρώνας, Χρήστος Ορτέντζιο, Ανδρέας Σμυρίλιος, Σπύρος Μηνάς

Μακιγιάζ: Ηλιάνα Βαλσαμάκη

Ομάδα Έρευνας: Ηλίας Ηλιόπουλος, Μαίρη Χρυσανθακοπούλου, Ιωάννης Αναστασόπουλος

 

Οργάνωση & Εκτέλεση Παραγωγής

Τηλέμαχος Τσαρδάκας  & ΑΜΚΕ Κάνθαρος - θέατρο act

 

Παραγωγή

ΚΕΔΗΠ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ 2021