Πάτρα ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν τα τρία άτομα ως διοργανωτές του κορονοπάρτι του Σαββάτου-Από 3.000 πρόστιμα στον καθένα ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Συνελήφθησαν τελικά τα τρία άτομα που νωρίτερα είχαν προσαχθεί για το κορωνοπάρτι του Σαββάτου στην Πάτρα. Και οι τρεις κρατούνται (ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού) στα πλαίσια του Αυτοφώρου.

Ακόμη τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα. Από την πρώτη στιογμή της διεξαγωγής του πάρτι, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι και μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση και συλλογή στοιχείων μεταξύ των οποίων και μπουκάλια από αλκοόλ που βρέθηκαν στην περιοχή, τους συνέλαβαν στα πλαίσια του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες τον όλο σχεδιασμό της είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος σε συνεργασία με τους Διοικητές της Άμεσης Δράσης και του Γ Αστυνομικού Τμήματος. Όπως προκύπτει από την έρευνα στο πάρτι συμμετείχαν περίπου 45 άτομα, ενώ οι συληφθέντες είναι πατέρας, γιός και ακόμη ένα άτομο.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και σύμφωνα με πληροφορίες προσαγάγουν αυτή την ώρα τρία που φέρεται να είναι υπεύθυνος για την διοργάνωση του κορωνοπάρτι στην ευρύτερη περιοχή της Οβρυάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έχουν βρεθεί και στοιχεία όπως μπουκάλια από αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συλλήψεις παρά μόνο προσαγωγές.

Τον γύρo του διαδικτύου και των εθνικών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση για το "κορονοπάρτι" που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας.

Τα βίντεο - που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - είναι αποκαλυπτικά όλων όσων έλανβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Νεαροί στοιβαγμένοι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον, διασκεδάζουν με τη μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ να ρέει άφθονο και φυσικά χωρίς να τηρείται οποιοδήποτε μέτρο έστω και στο ελάχιστο.

Όλα αυτά στην Πάτρα και στην "κατακόκκινη" Αχαΐα, των περισσότερων από 600 κρουσμάτων της τελευταίες εβδομάδας.

Οι διοργανωτές του πάρτι φαίνεται να είχαν σκεφτεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από εξοπλισμό για ηχητική κάλυψη, μέχρι ποτά και φωτορυθμικά.

Οι εικόνες που "ανέβηκαν" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, είναι τουλάχιστον προκλητικές, τη στιγμή που τα νοσοκομεία της Πάτρας στην κυριολεξία ισορροπούν πάνω σε τεντωμένο σχοινί, με τον αριθμό των νοσηλευομένων να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής, αναστατωμένοι από τον θόρυβο της μουσικής και τις φωνές των συμμετεχόντων, κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία όμως όταν έφθασε στο σημείο δεν εντόπισε κάτι.

Όλα δείχνουν ότι όσοι βρίσκονταν στο ασφυκτικά γεμάτο σπίτι είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και να σκορπιστούν στη γύρω περιοχή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.