Όταν η Πρόεδρος έβγαλε τις γόβες της: Τα casual παπούτσια της Σακελλαροπούλου και τα άδικα σχόλια

Στη Ρόδο μετέβη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Η κ. Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων κατέθεσε στεφάνι στο "Βωμό της Πατρίδας" και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο του νησιού Αντώνη Καμπουράκη.

Στη Ρόδο η Σακελλαροπούλου για την 73η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα

Τα λογια της τοπικής κοινωνίας ήταν θερμά για την παρουσία της Προέδρου. "Από την εδαφική άκρη της ελληνικής επικράτειας στα ανατολικά και από την ιστορική άκρη ως το ακροτελεύτιο κομμάτι που ενώθηκε με τον εθνικό κορμό, η Δωδεκάνησος ψήλωσε την πατρίδα.
Ακόμα και μέσα από τις ζοφερές κρίσεις που διήλθαμε, τα νησιά μας έγιναν αιτία να ταξιδέψουν στον κόσμο θετικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Και στην πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας, που μετρά ήδη ένα χρόνο, διανύσαμε τη μεγαλύτερη απόσταση και σε αυτό τον δύσκολο μαραθώνιο μένοντας όρθιοι. Αυτή τη μέρα, τιμούμε το παρελθόν, δίνουμε τη μάχη μας για το παρόν, σχεδιάζουμε το μέλλον. Τιμούμε τις νίκες μας και αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι δεν θα επιτρέψουμε στην κόπωση να μας στερήσει την επόμενη. Με την τιμητική παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου μας θυμίζει σήμερα το υψηλό μας εθνικό φρόνημα, την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθησή μας, για να συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα ως άξια παιδιά της πατρίδας", ανέφερε σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Αθλητικά αντί για γόβες

Ωστόσο, τα βλέμματα κάποιων χρηστών στα social media δεν στάθηκαν στην επίσκεψη, στο νόημα και στους συμβολισμούς, αλλά επικεντρώθηκαν στα... παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Και πράγματι η κ. Σακελλαροπούλου, που έχει και άλλες φορές αποδείξει ότι προτιμά την ουσία από τους τύπους, φόρεσε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της έως τη Ρόδο και στις ξεναγήσεις στο νησί.

10f8c57fba2040e79f8125dd5a6dd5f4.jpg

Αντίθετα, τήρησε ενδυματολογικά το πρωτόκολλο κατά την κατάθεση στεφάνου και την επίσημη υποδοχή της.

9051ac984b79447096df393dacf1ca1f.jpg

Διαβάστε επίσης