Επιτέλους νίκη για τον Ολυμπιακό, επικράτησε 94-79 του Ερυθρού Αστέρα

 

Μετά από επτά συνεχόμενες ήττες στην Euroleague ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε την Παρασκευή με 94-79 του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική.

Με αυτό το ροζ φύλλο η ομάδα του Μπαρτζώκα βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-16, με τους Σέρβους αντίθετα να πέφτουν στο 7-21.

Μπορεί για τους «ερυθρόλευκους» να έχει χαθεί το τρένο των play off, ωστόσο, ήθελαν... απεγνωσμένα τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να σταματήσουν το αρνητικό σερί ηττών που προέρχονταν.

H εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ιδιαίτερα στην 3η περίοδο όταν φάνηκαν ξανά τα προβλήματα της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο, η δουλειά έγινε και ο Ολυμπιακός κέρδισε και κάπως επανήλθε η ηρεμία...

Κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων» ήταν οι ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ, που πέτυχαν 20 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τη μεριά του ο Σλούκας τελείωσε το ματς με 14 πόντους και επτά ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους, που προσπάθησαν στο τρίτο 10λεπτο να αντιδράσουν και τα κατάφεραν σε κάποιο βαθμό, πάλεψε ο έμπειρος Μάρκο Σιμόνοβις (19 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 30-19, 53-48, 75-67, 94-79