Θρίλερ δίχως τέλος στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου – Διακομιδές κρατουμένων με κορονοϊό στο Νοσοκομείο

 

Θρίλερ δίχως τέλος είναι αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Το σωφρονιστικό κατάστημα… κοχλάζει με τα δεκάδες κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στους κρατουμένους και έχουν μετατρέψει τη φυλακή σε μια εστία υπερμετάδοσης της νόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το απόγευμα της Παρασκευής έγιναν ακόμη 3 διακομιδές κρατουμένων από τις φυλακές στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι 3 κρατούμενοι, που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα, εμφάνισαν επιδείνωση της κατάστασης της υγείας τους με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Η διακομιδή έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία δύναμης της αστυνομίας και οι κρατούμενοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στην κλινική COVID.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!