Πάτρα: Ο κορονοϊός έφερε τα "πάνω-κάτω" στην απολογία των συλληφθέντων για τη διακίνηση κοκαΐνης

Την πόρτα του Ανακριτή Πατρών είναι προγραμματισμένο να περάσουν το πρωί της Παρασκευής οι 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη σε ολόκληρη την Πάτρα.

Όμως, από ό,τι φαίνεται η διαδικασία της απολογίας τους φαίνεται να επηρεάζεται από τον κορονοΐο. Και αυτό για τον εξής λόγο:

Όπως πρώτο έγραψε το tempo24.news, το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορονοΐου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου της οδού Ερμού.

Εκεί βρίσκονται και κρατούνται και οι 4 συλλεφθέντες για την υπόθεση της κοκαΐνης.

88_16.jpg

Αν και το επιβεβαιωμένο κρούσμα (αλλοδαπός) μεταφέρθηκε άμεσα στα κρατητήρια του Α.Τ. Ακράτας, οι 4 θεωρούνται ύποπτα κρούσματα, αφού βρίσκονταν στον ίδιο χώρο με τον κρατούμενο που διαγνώστηκε θετικός.

Άμεσα έγινε λήψη δείγματος και από τους 4 συλληφθέντες για μοριακό έλεγχο. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν αναμένεται να είναι γνωστά μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει ερωτηματικό ως προς το πως θα εξελιχθεί η παρουσία τους ενώπιον του Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news εξετάζεται κάθε πιθανό σενάριο για την απολογία τους και υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ανακριτή για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Ένα από τα σενάρια είναι η παράταση της προθεσμίας (εφόσον το προβλέπει ο νόμος) και ένα άλλο είναι οι 4 συλληφθέντες να απολογηθούν φορώντας ειδικές στολές για τον κορονοΐο.

Διαβάστε επίσης