Αποκλεισμός-σοκ στο Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό - Έμεινε εκτός ημιτελικών με δύο ήττες από τον ΠΑΣ!

 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη ήττα, και πάλι με 2-1 σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα, αιφνιδιάζοντας το «τριφύλλι».

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Παντελάκης ξεχάστηκε από την άμυνα του Παναθηναϊκού και με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

 

Πάντως λίγα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι γηπεδούχοι είδαν τον ΠΑΣ να κάνει το 2-0 στη Λεωφόρο με το αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη.

Μετά το 0-2 το έργο της ομάδας του Μπόλονι για την πρόκριση έγινε πάρα πολύ δύσκολο, καθώς πλέον χρειάζεται τέσσερα γκολ για να περάσει στα ημιτελικά.

Στο 74ο λεπτό οι «πράσινοι» μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Πο, Σάλιακα ύγγουρα.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Γκολ: 2' Παντελάκης (ΠΑΣ), 9' αυτ. Χατζηθεοδωρίδης (ΠΑΣ), 74' Πούγγουρας (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Ελευθεριάδης (ΠΑΣ), Ενγκμπακοτό (Παναθηναϊκός) Σάλιακας (ΠΑΣ), Ντομίνγκεθ (ΠΑΣ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης - Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (66'  Χουάνκαρ)- Νιάς, Σανκαρέ (59' Μαουρίτσιο), Χατζηγιοβάνης (66' Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνες (66' Μακέντα), Ιωαννίδης (46' Αϊτόρ), Καρλίτος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν - Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75'  Λιάσος)- Μιλιτσεάνου (75' Κριζμάν), Παμλίδης (65' Νάουμετς)