Άρης Λάσκος : Υπάρχουν καταγγελίες για πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη απασχολήσει την επικαιρότητα

Την ύπαρξη καταγγελιών οι οποίες δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε πρόσωπα που δεν έχουν απασχολήσει σχετικά την επικαιρότητα, επιβεβαίωσε, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άρης Λάσκος.

Οι καταγγελίες έχουν υποβληθεί στα αρμόδια όργανα του Σωματείου, σημείωσε ο κ. Λάσκος μιλώντας μιλώντας στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 τονίζοντας ότι «είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορική συγκυρία που κλονίζει αυτό που είχαμε στο νου μας ως “πρωταγωνιστές”».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν είναι όλες οι καταγγελίες αδικήματα τόσο ειδεχθή όσο τα καταγγελλόμενα σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου, διευκρινίζοντας ότι ορισμένες καταγγελίες συνιστούν μόνο πειθαρχικά παραπτώματα. Ωστόσο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διαβεβαιώνει τα μέλη του, επισήμανε ο κ. Λάσκος, ότι κάθε καταγγελία εξετάζεται ως σημαντική.

Παραδέχθηκε πάντως ότι «τις πρώτες ημέρες υπήρξε μια υπερβολή αναφορικά με τον αριθμό των καταγγελιών, και γι’ αυτό υπήρξε άμεση επανόρθωση όμως από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου, Π. Τσαρούχα. Εξάλλου», όπως δήλωσε ο κ. Λάσκος, «είναι δύσκολο να διαμορφώσει το ΣΕΗ μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον συνολικό αριθμό των καταγγελιών, καθώς δεν επιλέγουν όλα τα μέλη να απευθυνθούν στο αντιπροσωπευτικό τους όργανο».

Διαβάστε επίσης